На Харківщині затримали молодиків, які жорстоко вбили 25-річну дівчину
Україна

На Харківщині затримали молодиків, які жорстоко вбили 25-річну дівчину

6 березня 2020, 16:37
0
0
Сподобалось?
0

У Харкові 1 березня у колекторній трубі біля річки Уди поблизу вулиці Станційної виявили тіло дівчини.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Харківській області.

Про страшну знахідку до поліції повідомила 55-річна мешканка Харкова. Під час прогулянки на березі річки у бетонній трубі під дамбою вона помітила обгоріле тіло людини.

Поліцейські встановили, що невідома жінка віком 25-30 років загинула насильницькою смертю. На її голові та шиї експерти виявили різані рани. Тіло знаходилося в обвугленому стані внаслідок термічної дії вогню.

Під час оперативно-розшукових заходів поліція встановила особу вбитої жінки. Нею виявилася 25-річна жителька Харківської області. За словами рідних, напередодні, 29 лютого, вона пішла з дому, навіть не сказавши близьким, куди направляється. При собі дівчина мала рюкзак та мобільний телефон.

6 березня в селищі Пісочин правоохоронці затримали двох чоловіків, яких обґрунтовано підозрюють у вбивстві. Ними виявилися раніше судимі 30-річний мешканець селища Пісочин Харківського району та 27-річний харків’янин.

«Зловмисники зізналися, що умисел на заволодіння майном своєї знайомої у чоловіків виник ще в середині лютого, - розповів Андрій Шарнін. - 29 лютого вони зустрілися з дівчиною та після спільного вживання алкогольних напоїв заманили її, нібито, на прогулянку берегом річки. Зловмисники нанесли потерпілій розбитою пляшкою різані рани шиї та голови, сховали тіло до труби, де підпалили. Після скоєння злочину чоловіки заволоділи особистими речами загиблої та стали переховуватись, постійно змінюючи своє місце перебування, відключивши мобільні телефони».

Наразі їм повідомили про підозру у розбої та умисному вбивстві. Чоловікам загрожує від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися