«Розстріляйте мене, але не вбивайте моїх дітей», -  жінка, яка заразила коронавірусом кілька сіл на Буковині
Україна

«Розстріляйте мене, але не вбивайте моїх дітей», - жінка, яка заразила коронавірусом кілька сіл на Буковині

29 березня 2020, 15:56
0
0
Сподобалось?
0

Перша хвора на коронавірус на Буковині жінка, яка заразила десятки жителів свого і сусідніх сіл, звернулася до сусідів і попросила пробачення.

Її звернення опубліковане у Фейсбуці.

Єлизавета нещодавно повернулася із заробітків з Італії. Ймовірно, там вона і підхопила небезпечний вірус. Приїхавши додому, місцева жителька брала найактивнішу участь у громадському житті свого села Колінківці.

- Я вже ніколи не поїду в Італію черей цей стрес. Дорогі односельчани, я чую, що ви хочете спалити мені хату, я чую, що ви хочете фізично розправитися над моїми дітьми і онуками. Не вбивайте їх, - ридає жінка.

Відомо, що вона ходила на мітинги під обладміністрацію 9 березня, де жителі трьох сіл боролися за створення ОТГ, спілкувалася з головою Колінківців. У результаті вона заразила не тільки своїх дітей і онуків: сам глава села зліг із високою температурою, а зараз 14 односельчан перебувають у лікарні з коронавірусом. 

На сьогодні, 29 березня, в Чернівецькій області виявлено 59 випадків коронавірусу. Разом із Колінківцями на карантин посадили ще три села: Топорівці, Бочківці і Грозненці. У цих районах виставили блок-пости, всі дороги і лісові стежки перекрили шлагбаумами.

- Викличте мене серед села, убийте, розстріляйте, лиш не чіпайте моїх дітей. Вибачте мене, стаю перед вами на коліна. Лиш лишіть мою сім’ю в спокої, - говорить, ридаючи жінка.


Це відео Єлизавета розсилає своїм односельцям через соцмережі. Зараз у Колінківцях 14 випадків коронавірусу, серед захворілих діти і внуки Лізи.

У селі кажуть, що спочатку були злі на жінку, бо, повернувшись з Італії, вона не сиділа вдома, а їздила і ходила по всій області. Хоча прекрасно знала, яка ситуація в Італії.

Зараз у селі багато дітей хворіють, переважно в легкій формі. Однак обіцяних тестів на коронавірус тут так і не дочекалися. А багато медиків теж пішли на самоізоляцію.

Також багатьох сусідів звернення жінки зворушило, вони обіцяють не чіпати родину, та й кажуть, що такої агресії, щоб підпалити будинок, у них не було.




Жінка, яка заразила коронавірусом декілька сіл на Буковині, благає не вбивати її онуків. ФОТО





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися