Катували та змушували їсти фекалії: у Сумах підлітки знущалися над 6-річним хлопчиком
Україна

Катували та змушували їсти фекалії: у Сумах підлітки знущалися над 6-річним хлопчиком

4 серпня 2020, 16:15
0
0
Сподобалось?
0

Поліція Сум перекваліфікувала знущання сімох підлітків з 6-річного хлопчика впродовж кількох місяців із "хуліганства" на "зґвалтування", а все після втручання містян, які перекрили залізничні колії, щоб привернути увагу до подій і недостатньої дії правоохоронців щодо злочину.

Про це повідомляє ТСН.

У поліції заявили, що із підлітками і батьками неодноразово проводились бесіди і навіть були стягнуті штрафи з мами одного із юнаків. Однак він зі своєю компанією ще від березня морально і фізично знущалися над 6-річною дитиною, це все знімали на відео і викладали на YouTube. 

На одному із відео видно, як дитину примушують їсти випорожнення собаки, на інших - змушують хлопчика сідати на деталь парасольки і пляшку.  

Місцеві мешканці, які виходили на протест, також розповідали, що підліткова банда, що складається з 12-14 річних учнів місцевої школи № 16, тримає в страху весь район «Добровільний» в Сумах. Можуть нападати на дорослих, бити і обкрадати. 

Після протестів поліції провела розслідування, опитала очевидців і учасників подій, а також переглянула відео. Зараз склали адміністративні протоколи на батьків всіх встановлених підлітків за статтею «невиконання батьківських обов'язків» Адміністративного кодексу України. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися