Після смерті Героя його дружина пішла на війну: зворушлива історія
Україна

Після смерті Героя його дружина пішла на війну: зворушлива історія

13 вересня 2020, 10:59
0
0
Сподобалось?
0

Після смерті Героя ЗСУ Сергія Свища його дружина вирішила продовжити справу коханого і пішла в армію, попри те, що залишалася одна з маленьким сином на руках.

Про непростий шлях сім'ї Свищів розповіли на сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Фейсбуку.

"Вересень. Діти Героїв пішли до школи, але відвели їх туди лише мами. На фото маленька сім'я: Ірина та Артем Свищ. Хлопчик цьогоріч став першокласником. Артемко знає, що тато його дуже сильно любив і зробив усе, аби син жив у вільній Україні. А ви ніколи не забувайте, що задля того, аби ваші діти навчались спокійно у школах і ліцеях, когось на Перший дзвоник відведе вже лише мама. А у когось і мама загинула на війні!" – звернулися у дописі до українців.

Волонтери нагадали, що голова родини Свищів, командир роти 54-го окремого гвардійського розвідувального батальйону, старший лейтенант Сергій Свищ загинув у січні 2015 року. Трагедія трапилася поблизу села Санжарівка в районі Дебальцевого (висота 307,5, опорний пункт "Валєра"). Маленькому сину Героя тоді не було ще і двох років.

Втім, незважаючи на це, в пам'ять про чоловіка мама Артемка невдовзі підписала контракт і дотепер служить у підрозділі, де все нагадує про коханого.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися