Багатодітне подружжя  волинян стали на захист України
Україна

Багатодітне подружжя волинян стали на захист України

21 серпня 2023, 13:19
0
0
Сподобалось?
0

У волинян Вікторії та Олександра Гаврилюків на двох є шестеро дітей.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Рада».

«Ми були волонтерами, я з 2015 року. Можна сказати, що волонтерство нас і звело до купи. Так ми і стали разом: поїхали у поїздку – Карлівка, Мар’янка, Оленівка – на Донецький напрямок. Ми потрапили під обстріл, я тоді поїхала і як волонтерка, і як кореспондентка. З тих пір ми разом і лишилися», - розповідає військовослужбовиця зведеного підрозділу БПЛА ВМС України Вікторія Гаврилюк.

Віка і Сашко Гаврилюки служать у зведеному загоні БПЛА Військово-Морських Сил ЗС України. Саша був нещодавно поранений – ворожий БПЛА скинув на нього бомбу. Але він лишається у строю.

Та якщо вам здається, що 24 лютого 2022 року ця пара прийшла у військкомат, дружньо зціпивши руки, то ні. Для Віки потрапляння туди стало цілим квестом.

«Мало того, що я багатодітна мама, так ще й мама дитини з інвалідністю. Я в армії не маю бути взагалі. Спочатку працювала цивільною журналісткою, з початком повномасштабного вторгнення акредитувалася в Міністерство оборони і їздила у гарячі точки, відпрацьовувала матеріали там. Згодом зрозуміла, що мені цього мало. Переломним моментом стала моя поїздка у Бучу. Коли приїхала туди, відчула запах гару, мертвих тіл. Побачила масштаби. До того я не розуміла, які масштаби цивільних смертей», - зазначила Віка.

Деталі дивіться у відео.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися