Зеленський пообіцяв тисячу гривень усім вакцинованим
Україна

Зеленський пообіцяв тисячу гривень усім вакцинованим

15 листопада 2021, 20:42
0
0
Сподобалось?
0

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців і повідомив, що за вакцинацію від коронавірусу обома дозами вони отримають по тисячі гривень. Їх можна буде витратити лише у певних сферах.

Зеленський зазначив, що держава підтримає ті сфери, які найбільше постраждали від карантину, – креативну, спортивну та транспортну галузь.

«Програма працюватиме так – кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно, тобто через додаток «Дія». За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Або купити квитки для мандрівок всередині країни, на внутрішні авіа та залізничні перевезення», – пояснив він.

За словами Зеленського, програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї виділять близько 3 млрд гривень. І ще стільки ж – на початку 2022 року.

Президент підкреслив, що держава забезпечить можливість отримати цю тисячу всім вакцинованим громадянам, зокрема людям поважного віку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися