Самозванець-мер Слов’янська Пономарьов хотів накласти на себе руки
Україна

Самозванець-мер Слов’янська Пономарьов хотів накласти на себе руки

5 червня 2014, 14:32
1
0
Сподобалось?
0

«Народний мер» Слов'янська В'ячеслав Пономарьов намагався накласти на себе руки.

«За словами донецького очевидця, 4 червня приблизно опівдні у міську раду Слов'янська приїхали дві бригади швидкої допомоги. Стало відомо, що Пономарьов у критичному стані. Місцеві жителі говорять, що він  хотів покінчити життя самогубством шляхом передозування антибіотиків, або ж перебрав з наркотиками. Містом також ходять чутки, що таким чином Пономарьов, можливо, хотів вирватися з міста», - йдеться у повідомленні.

Чутки частково підтвердила  заступник головного лікаря міської лікарні імені Ленина Людмила Безуглая, повідомляє «Укрінформ».

«В'ячеславу Пономарьову дійсно стало зле.  Від реанімації він відмовився, наша бригада надавала медичну допомогу у будівлі міської ради. Наразі Пономарьов при тямі, його життю абсолютно нічого не загрожує», - уточнила медик.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Безуглая Л.Н.
    Безуглая Л.Н.

    Информация о состоянии здоровья В. Пономарева, изложенная в интернете от 05.06.2014 с частичной ссылкой на заместителя главного врача по поликлинической работе, Безуглую Людмилу Николаевну, не соответствует действительности, так как я не занимаюсь стационарной помощью больным, с журналистами ни разу не общалась, информацию не давала и в настоящее время нахожусь в тарифном отпуске.

    5 червня 2014, 22:15
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися