На Київщині собака вже місяць на порозі будинку чекає викрадену кадирівцем хазяйку (фото, відео 16+)
Україна

На Київщині собака вже місяць на порозі будинку чекає викрадену кадирівцем хазяйку (фото, відео 16+)

11 квітня 2022, 01:20
0
-1
Сподобалось?
-1

Йдеться про події у Макарові, що на Київщині. Там із 2012 року жила зі своїм чоловіком Тетяна Задорожняк. Ще одним членом родини була собака Акіта-іну на прізвисько Рені. 16 березня 2019 року через коронавірус помер господар помешкання, а жінку тепер закатували російські окупанти.

Коли ворог увійшов у селище, Тетяна у себе вдома чекала подругу, з якою мала евакуюватися. Однак вона не встигла. У помешкання увірвався кадирівець і вкрав господиню. Він перетягнув її до сусіднього будинку й перетворив на секс-рабиню.

Тетяна з похресниками

Ніхто не знає, скільки нелюд ґвалтував бранку. Ніхто не міг прийти їй на допомогу, бо місцевих збирали по кілька груп і зачиняли у підвалах. А якщо комусь і дозволяли жити у будинках, не можна було підходити до вікон – одразу лунали автоматні черги. Закінчилося все тим, що кадирівець жорстоко зарізав Тетяну. Це сталося 15 березня. Поховали жінку на подвірʼї будинку, який став для неї катівнею.

Могила жінки

За словами місцевих, кадирівець не надовго пережив свою жертву – його вбив інший солдат РФ.

З моменту зникнення господарки Рені залишилася сама. Вона уже місяць сидить на порозі будинку й з надією вглядається у перехожих жінок, чи бува не вертається додому Тетяна.

Волонтери намагались забрати собаку в притулок, але та не хоче туди йти, лише взяла в них їжу, і залишилась чекати далі на повернення хазяйки. Тварина потребує професійної допомоги, інакше вона може просто померти від туги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися