Показали відео закладання диверсантами вибухівки у вертольоти на російській авіабазі
Україна

Показали відео закладання диверсантами вибухівки у вертольоти на російській авіабазі

2 листопада 2022, 09:11
0
1
Сподобалось?
1

30 жовтня під Псковом близько 22:00 на аеродромі Веретьє пролунали вибухи, в результаті яких два гелікоптери Ка-52 були повністю знищені, ще дві машини, які стояли поруч, отримали пошкодження. Тут розташована військова частина 44440, відома, як 15-а бригада армійської авіації, пілоти якої беруть участь у війні проти України.

Вчора зʼявилося відео, як на якому людина закладає щось схоже на тротилову шашку та детонатор ВЗД-6Ч з запалом МД-5М в російський гелікоптер. Пристрій ВЗД-6Ч це детонатор уповільненої дії із затримкою від 15 хвилин до 6 годин, що дає диверсантові достатньо часу, аби відійти на значну відстань від авіабази.

Публікації інтернет-досліджувачів, у тому числі, західних, підтверджують, що відео зняте з дуже високим ступенем ймовірності на авіабазі Веретьє. За 600 кілометрів від кордону з Україною.

Цікаво, що з цією важливою авіабазою у Росії уже був повʼязаний один скандал. Ще до повномасштабного нападу на Україну на цей військовий обʼєкт вдалося проникнути екстремальним фотографам, які безперешкоджно відзняли купу відео та фотоматеріалів і виклали їх у мережу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися