У Луцьку рідні отримали посмертні нагороди загиблих Героїв (фото)
Україна

У Луцьку рідні отримали посмертні нагороди загиблих Героїв (фото)

21 червня 2023, 13:41
0
0
Сподобалось?
0

Відбулося вручення державних нагород військовослужбовцям, які віддали своє життя у війні з загарбницькою росією. Почесну місію виконали Луцький міський голова Ігор Поліщук та начальник Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор Зелінський. Ордени і медалі, присвоєні посмертно, вони вручили родичам загиблих захисників України – їхнім батькам, дружинам і дітям.

 

Відповідно до Указу Президента України “Про відзначення державними нагородами” за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом “За мужність” ІІІ ступеня нагороджено солдата Мартинюка Анатолія Михайловича (посмертно).

 

Нагороду отримав старший син загиблого захисника – 6-річний Дем’ян.

 
 

Орденом “За мужність” ІІІ ступеня нагороджено солдата Кулю Олександра Леонідовича (посмертно).

Нагороду вручено батьку – Леоніду Леонідовичу.

 
 

Відповідно до наказу Міністра оборони України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі медаллю “10 років сумлінної служби” нагороджено солдата Лук’янчука Олега Олександровича (посмертно).

Крім того, відповідно до Указу Президента України “Про відзначення державними нагодами” солдата Лук’янчука Олега Олександровича нагороджено медаллю “Захиснику Вітчизни”.

Медалі отримала дружина Олега Лук’янчука – Антоніна Анатоліївна.

 

Міський голова Ігор Поліщук також вручив лист-подяку командира військової частини А0998 полковника Івана Голішевського Катерині Тимошевій – дружині військовослужбовця Іллі Тимошева, який проходить військову службу за призовом по мобілізації у 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила, за вірність військовій присязі, проявлений героїзм та патріотизм під час виконання бойових завдань.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися