Три новенькі автобуси – для навчальних закладів Волинської області
Україна

Три новенькі автобуси – для навчальних закладів Волинської області

5 вересня 2023, 09:34
0
0
Сподобалось?
0

Начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко вручив ключі від шкільних автобусів представникам Рожищенської, Локачинської та Підгайцівської громад.

За його словами, це громади, де на сьогодні найбільш гостро стоїть питання підвезення дітей та педагогів до закладів освіти. Адже на початку повномасштабного вторгнення було вилучено 10 шкільних автобусів на потреби військових. Разом із тим, в цих територіальних громадах здійснено значні кроки щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти.

Автобуси придбали за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів.

До слова, це лише перша партія автобусів для Волині. Загалом цьогоріч область отримає 26 нових шкільних автобусів торгівельної марки ЗАЗ. Відтак, понад 1,2 тис. здобувачів освіти будуть забезпечені організованим підвезенням.

«Продовжуємо працювати для наших дітей – для майбутнього України. І нехай нові автобуси забезпечують учасникам освітнього процесу комфортні та безпечні поїздки до закладів освіти!», – зазначив очільник області.

Довідково: З вересня уже 211 шкільних автобусів, в тому числі 6 спеціальних для маломобільних груп, здійснюватимуть підвезення понад 15 тис. здобувачів освіти до закладів загальної середньої освіти області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися