Арестович розповів, чи повернеться в Україну
Україна

Арестович розповів, чи повернеться в Україну

11 грудня 2023, 14:28
0
0
Сподобалось?
0

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович розповів, коли повернеться в Україну. Він заявив, що не боїться відкритих щодо нього проваджень.

"Ні, я реально не боюся цих кримінальних справ. У мене є робота адвоката в Україні", – заявив Арестович в інтерв'ю Рostimees.

За його словами, "потрібно доробити два проекти, що вимагають постійної присутності на Заході".

"Перший - це неформальний політичний проект для формування думок на Заході. Я б назвав цей проект відкриття очей. Другий проект – прямо оборонний, але коли він дозріє, про нього буде оголошено публічно... Як тільки все це буде закінчено, я повернуся в Україну і мене не зупинять ніякі кримінальні справи, ніякі заяви Данилова та інші дурниці. Ну, посадять в СІЗО, значить, будемо сидіти в СІЗО", – підсумував екс-радник ОПУ.

Хитке становище Арестовича в Україні - останні новини

Секретар РНБО Олексій Данілов натякнув, що Москва може використовувати Арестовича в інформаційній війні проти України. Екс-радник ОПу жорстко відповів Данилову.

Пізніше народний депутат від Партії "Голос" Наталія Піпа повідомила, що поліція відкрила кримінальне провадження щодо Арестовича через неправдиве повідомлення про злочин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися