Інтернет-магазин Goroshina: Як оформити замовлення та отримати доставку
Україна

Інтернет-магазин Goroshina: Як оформити замовлення та отримати доставку

15 вересня 2023, 12:55
0
0
Сподобалось?
0

Купити резину та диски в інтернет-магазині Goroshina – вигідне рішення у всіх смислах. На оформлення замовлення знадобиться мінімум часу, клієнти можуть обирати зручні способи оплати та доставки товару.

Оформлення заявки

Як тільки водій визначиться, які купити шини з дисками і в якій кількості, можна переходити до оформлення замовлення. У кошику заповнюється форма з особистою інформацією про покупця:

  1. Прізвище, ім'я, по батькові.
  2. Контактний номер телефону.
  3. Адресу електронної пошти.
  4. Спосіб доставки.
  5. Варіант оплати.

Після заповнення анкети менеджери компанії зв'язуються із покупцем для уточнення деталей. Переконавшись, що клієнт вибрав саме те, що шукав, та уточнивши терміни виконання, замовлення буде прийнято.

Способи оплати

Щоб диски та шини купити онлайн у магазині Goroshina, можна вибрати один із чотирьох варіантів розрахунку:

  1. Готівковий. Цей варіант доступний водіям, які приїдуть самостійно за товаром на склад у Києві. При розрахунку приймаються лише українські гривні.
  2. Безготівковий. Покупець отримує рахунок-фактуру з ПДВ на e-mail організації, яка замовляє товар. Сплатити його можна через будь-який український банк, використовуючи особисті чи корпоративні рахунки. Відправку буде здійснено протягом 24 годин після зарахування коштів на рахунок компанії Горошина. Оформляти покупку за безготівковим розрахунком можуть клієнти, які нададуть копію довіреності з печаткою від керівника організації-покупця. При безготівковому розрахунку стягується додаткова плата розміром 2% загальної суми.
  3. Післяплата. Водії, які мешкають за межами Києва, шини диски оплатити можуть після того, як перевірять стан товару у відділенні логістичної компанії. Опція доступна всім клієнтам «Нової Пошти».
  4. Переказ на банківську картку. Щоб диски та резину купити в магазині Goroshina, можна скористатися переказом грошей на картку Приват Банку. З покупця стягується комісія 1% вартості товару.

Передплата за товар (сума доставки кур'єрськими компаніями) необхідна у двох випадках:

  1. При оформленні замовлення шин для вантажівок та сільгосптехніки за безготівковим розрахунком.
  2. При покупці більше одного комплекту гуми для легкових та легковантажних моделей.

Способи та терміни доставки

Самовивіз шин та дисків можливий у будь-який день. З понеділка до п'ятниці склади працюють за графіком 09:00 – 17:00, у вихідні – з 09:00 до 16:00. Сума доставки у межах Києва складає 300 гривень. Клієнти отримують товар по вказаній адресі протягом наступного дня після підтвердження замовлення, вибираючи зручний для себе час.

До інших регіонів України доставкою займаються логістичні компанії «Нова Пошта» (будь-які варіанти оплати) та «Делівері» (тільки при 100-відсотковій передоплаті). Сума оплати дорівнює тарифам кур'єрської служби. Термін доставки – від 1 до 3 днів. Товар вирушає з понеділка до п'ятниці.

Переваги покупки шин та дисків на сайті Goroshina.ua

Інтернет-магазин Горошина пропонує:

  1. Купити диски та шини від кращих виробників.
  2. Найширший асортимент та найнижчі ціни на українському ринку.
  3. Безкоштовні консультації щодо вибору, догляду та експлуатації.

Але і це ще не все! Купуючи шини диски в магазині Goroshina.ua, всі клієнти отримують 30% знижку на сервісне обслуговування партнерськими компаніями. Це дозволяє заощадити на сезонній заміні гуми, балансуванні коліс, реставрації шин і дисків, підкачуванні покришок та інших послугах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися