«Ви ненароджені для війни чи втомились від неї?!» - доброволець зробив різку заяву
Україна

«Ви ненароджені для війни чи втомились від неї?!» - доброволець зробив різку заяву

19 січня, 13:45
0
1
Сподобалось?
1

За словами командира Роти УБпАК Дмитра Алєксєєнка, прикро, що на другому році повномасштабної війни стає дедалі більше заяв і дорікань про "втомилися від війни", "коли вже перемога?", а дії задля перемоги над ворогом стає дедалі менше.

Війна – це випробування для всієї країни, і кожен переживає його по-своєму. Але важливо, щоб цивільні не забували, що військові щодня ризикують своїм життям заради миру та безпеки України.

Захисник розповів про своє ставлення до нарікань цивільних, які "втомилися від війни".

"Ставлення до цивільних, які "втомилися від війни", – це складно. Важливо розуміти, що війна – це випробування для всієї країни, і кожен переживає це по-своєму. Тому що це питання розділяє нас на дві реальності. Здебільшого такі питання виникають у "ждунів перемоги", які завчасно купили вишиванки і чекають, коли їх дістати з шафи та одягнути для святкування перемоги. А також у них виникає питання "чому ви ще не перемогли?" – розповів Алєксєєнко.

Він іронічно зазначив, що, "мабуть, важко жити в цивільному світі, відвідувати розважальні заклади, ходити по ресторанах та торгових центрах, займатися в тренажерних залах, спати в теплих оселях та комфортних ліжках, приймати душ, коли захочеш, а не коли є можливість".

"Ви від цього втомилися?!" – наголосив боєць.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися