Чи вдарять ще у січні сильні морози: синоптик здивував прогнозом
Україна

Чи вдарять ще у січні сильні морози: синоптик здивував прогнозом

22 січня, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

В Україні знову похолодало. Очікувалося, що в частині областей стовпчики термометрів ще сягнуть -15 градусів. Та чи будуть сильніші морози до кінця місяця.

Синоптик Ігор Кібальчич розповів, якої погоди чекати цього тижня. Чи вдарять ще сильні морози у січні, передає 24 Канал.

Упродовж цього тижня в більшості областей України очікуються опади. Переважно сніг та мокрий сніг.

Температурний фон буде в середньому вищим за норму на 3 – 6 градусів,

– зазначив Кібальчич.

Додав, що початок тижня виявиться холодним для жителів північних та східних областей. Усе через вплив арктичних повітряних мас. Втім, поступово з середини тижня відбудеться підвищення температури на тлі циклонічної діяльності та слабко виражених атмосферних фронтів.

"Переважання поля зниженого тиску сприятиме випаданню снігу та мокрого снігу у другій половині тижня. У західних та південних областях часом опади спостерігатимуться у вигляді дощу та мряки. Не виключені тумани, а також налипання мокрого снігу", – спрогнозував синоптик.

Яка буде температура: детальний прогноз

Вночі понеділка 2 – 7 морозу. Втім, у північних, Харківській областях та у Карпатах 13 – 18 градусів. Вдень від 4 морозу до 1 тепла, на півночі Лівобережжя 3 – 8 морозу.

У вівторок, 23 січня, вночі також 2 – 7 морозу, вдень вже від -2 до +3. Однак, на Сході 8 – 13 та 2 – 7 морозу відповідно.

Далі, вночі середи очікується 4 морозу – 1 тепла, вдень 1 морозу – 4 тепла. На Сході та в Карпатах 7 – 12 нижче нуля. Вдень 0 – 5 морозу.

У четвер температура повітря вночі від -3 до +2 градусів, вдень від +1 до +6. Однак, на Сході та в Карпатах вночі ще 3 – 8 морозу, вдень близько нуля.

У п'ятницю, 26 січня, вночі від 2 морозу до 3 тепла, вдень від 1 морозу до 4 тепла.

У суботу вночі 0 – 5 морозу, вдень від -2 до +3 градусів.

У неділю, 28 січня, вночі 1 – 6 морозу, у Карпатському регіоні та на крайній Півночі 6 – 11 градусів морозу, вдень 4 морозу – 1 тепла.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися