На Харківщині через ракетний удар окупантів загинуло немовля
Україна

На Харківщині через ракетний удар окупантів загинуло немовля

6 лютого, 09:57
0
0
Сподобалось?
0

російські війська обстріляли близько 20 населених пунктів Харківщини 5 та в ніч проти 6 лютого. Внаслідок ракетних ударів у Золочеві зруйновано триповерховий готель та загинуло немовля.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Російські війська обстріляли з артилерії та мінометів близько 20 населених пунктів Харківщини, зокрема: Ветеринарне, Нестерне, Комисарове, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та ін. Водночас ворог завдав авіаударів по Синьківці, Іванівці, Степовій Новоселівці, Берестовому.

Удар по готелю в Золочеві

У ніч проти 6 лютого, близько 2:30, загарбники завдали двох ударів ракетами С-300 у Золочеві Богодухівського району. Внаслідок атак зруйновано триповерховий готель та загинув двохмісячний хлопчик.

"З-під завалів триповерхового готелю рятувальники вилучили тіло двохмісячного хлопчика, який народився 4 грудня 2023 року. Три жінки 21, 28 та 39 років з вибуховими травмами та осколковими пораненнями госпіталізовані в лікарню, в тому числі і мати загиблої дитини", – йдеться в повідомленні очільника ОВА.

Пошкоджено сім приватних будинків, 19 об'єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), два адмінприміщення, щонайменше п’ять цивільних авто.

Окрім того, ввечері 5 лютого у селі Глушківка Куп’янського району внаслідок ворожих обстрілів була пошкоджена територія фермерського господарства.

Після 21:00 окупанти завдали ударів по околицях Кругляківки та Глушківки Куп’янського району. У Глушківці пошкоджено складське приміщення на території ферми.

О 20:50 окупанти влаштували обстріл околиць селища Козача Лопань Харківського району. Вид озброєння встановлюється. Інформація про постраждалих не надходила.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися