![Рецепт м'ясного рагу з консервованою кукурудзою та овочами Рецепт м'ясного рагу з консервованою кукурудзою та овочами](/-/uploads/ua/00/08/39/00/original-3182773115.png)
Для ситного, соковитого та ароматного рагу, яке тане в роті, обов'язково використовуйте свинячий ошийок, під час тушкування м'ясо стане ще м'якшим і соковитішим.
М'ясо з кукурудзою та свіжими овочами – нескладна у приготуванні страва, що складається зі шматочків свинини, болгарського перцю, цибулі, а консервована кукурудза надасть страві особливого солодкого смаку.
Інгредієнти
- свинячий ошийок 500 г
- болгарський перець 3 шт.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- консервована кукурудза 150 г
- томатна паста 2 ст. л.
- вода 30 г
- часник 3 зубчики
- перець чорний мелений
- хмелі-сунелі 1 ч. л.
- сіль
- олія
- зелень
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
Зелень вимийте і дрібно наріжте.
Болгарський перець очистіть від плодоніжки та насіння та наріжте середніми кубиками.
Часник очистіть і дрібно наріжте.
З кукурудзи злийте рідину.
Свинячий нашийок вимийте і обсушіть паперовим рушником і наріжте тонкими смужками.
У сковороду налийте трохи олії і обсмажте м'ясо до золотистого кольору. Додайте до нього цибулю та обсмажте десять хвилин. Потім викладіть болгарський перець, томатну пасту, часник, хмелі-сунелі, чорний перець мелений, сіль і воду. Перемішайте та тушкуйте ще десять хвилин. Додайте консервовану кукурудзу і протушкуйте ще дві хвилини. Посипте зеленню.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!