Запечені баклажани з сиром та яйцем
Україна

Запечені баклажани з сиром та яйцем

8 червня, 11:22
0
0
Сподобалось?
0

Смачні, ароматні та надзвичайно сирні баклажани, від яких просто неможливо відірватись, а головне, їх приготування займає мінімум часу.

Цікавим рецептом запечених фаршированих баклажанів-човників поділилась на своїй сторінці фудблогерка Anna Terés. Готувати їх дуже легко та швидко, і вони можуть стати вашим повноцінним обідом чи вечерею.

Інгредієнти

  • Баклажан 2 шт.
  • Яєчні жовтки 4 шт.
  • Томатний соус 4 ст. л
  • Сир моцарела 75 г
  • Помідори чері
  • Орегано
  • Петрушка
  • Олія
  • Сіль

Розріжте баклажани навпіл уздовж;

Приправте сіллю і невеликою кількістю олії;

Випікайте їх серединкою донизу на пергаменті протягом 30 хв за 240°C;

Подрібніть м'якуш баклажанів виделкою і викладіть зверху ложку томатного соусу та тертого сиру моцарела;

Покладіть зверху половинки помідорів чері та зробіть заглиблення у сирі, щоб покласти туди яєчний жовток;

Поставте в духовку на 5 хвилин за 220°C;

Посипте подрібненою петрушкою і подавайте гарячими.

Поради:

Якщо ви хочете приготувати їх заздалегідь, то зберігайте уже смаженими в холодильнику, а поки розігріваєте духовку, викладіть на них начинку -  і за декілька хвилин вони будуть готові до вживання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися