Рецепт м'ясного рагу з консервованою кукурудзою та овочами
Україна

Рецепт м'ясного рагу з консервованою кукурудзою та овочами

9 червня, 11:41
0
0
Сподобалось?
0

М'ясо з кукурудзою та свіжими овочами – нескладна у приготуванні страва, що складається зі шматочків свинини, болгарського перцю, цибулі, а консервована кукурудза надасть страві особливого солодкого смаку.

Інгредієнти

  • свинячий ошийок500 г
  • болгарський перець 3 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • консервована кукурудза 150 г
  • томатна паста 2 ст. л.
  • вода 30 г
  • часник 3 зубчики
  • перець чорний мелений
  • хмелі-сунелі 1 ч. л.
  • сіль
  • олія
  • зелень

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Зелень вимийте і дрібно наріжте.

Болгарський перець очистіть від плодоніжки та насіння та наріжте середніми кубиками.

Часник очистіть і дрібно наріжте.

З кукурудзи злийте рідину.

Свинячий нашийок вимийте і обсушіть паперовим рушником і наріжте тонкими смужками.

У сковороду налийте трохи олії і обсмажте м'ясо до золотистого кольору. Додайте до нього цибулю та обсмажте десять хвилин. Потім викладіть болгарський перець, томатну пасту, часник, хмелі-сунелі, чорний перець мелений, сіль і воду. Перемішайте та тушкуйте ще десять хвилин. Додайте консервовану кукурудзу і протушкуйте ще дві хвилини. Посипте зеленню.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися