Україна

Кабмін знайшов 235 млн грн на «діри» в українсько-російському кордоні

21 вересня 2014, 09:32
1
0
Сподобалось?
0

 

Кабінет міністрів України виділив 235 млн грн на облаштування державного кордону. Про це йдеться в постанові уряду № 458 від 17 вересня.

«Відповідно до частини шостої статті 23 Бюджетного кодексу України передати бюджетні призначення, передбачені в 2014 році Міністерству фінансів у спеціальному фонді державного бюджету за програмою 3511650 «Реалізація програм допомоги Європейського союзу» в сумі 235 047,4 тис. гривень, джерелом надходження яких є другий транш угоди про фінансування програми «Підтримка секторальної політики управління кордоном в Україні», Міністерству внутрішніх справ за програмою 1002030 «Матеріально-технічне забезпечення державної прикордонної служби України та утримання її особового складу» для здійснення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки державного кордону», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до постанови, Міністерство внутрішніх справ зобов'язане погодити передачу коштів із комітетом Верховної Ради з питань бюджету. Після цього Мінфін повинен внести відповідні зміни до розпису держбюджету, а Держказначейство - перерахувати МВС зазначені кошти.

Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Макс
    Макс

    Экономика в руинах, на отстройку Донбасса надо миллиарды, беженцы, раненые и семьи убитых, а Яценюк пиарится строя никому ненужные заборы на границе, которые не сдержат кота, не то что танк. Сплошное балабольство.

    21 вересня 2014, 18:44
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися