У Макіївці бойовики «ДНР» порізали колії до шахтуправління на металобрухт
Регіони

У Макіївці бойовики «ДНР» порізали колії до шахтуправління на металобрухт

14 серпня 2015, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

Від жителів Макіївки доходить чергова інформація про мародерство представників окупаційної влади «ДНР». Зазначені факти городяни пов'язують з чутками, які ходять в середовищі «ополченців» про швидке згортання проекту «Донецька республіка», тому перед втечею бойовики намагаються будь-яким шляхом отримати джерела збагачення.

Так, нещодавно в Гірницькому районі міста бойовиками «республіканської гвардії ДНР» були демонтовані під'їзні та внутрішні колії на території «Макіївського шахтобудівельного управління» з метою їх подальшого продажу на металобрухт.

Про це повідомляє ГО «Оборона Маріуполя».

При цьому, керівник шахтобудівельного управління неодноразово переконував терористів, що руйнування залізниці призведе до зупинки підприємств вугільної промисловості в цьому регіоні. Проте командир воєнізованого формування бойовиків, які скоїли демонтаж, повідомив, що «зараз в бюджеті« ДНР »немає коштів для забезпечення військових провізією, а робочі як-небудь переб'ються».

Після того, коли всі залізничні колії були зрізані, командир бойовиків видав керівництву підприємства «Акт про вилучення», виготовлений кустарним способом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися