Човен з дітьми ледве не пішов на дно
Хмельниччина

Човен з дітьми ледве не пішов на дно

10 червня 2014, 09:49
0
0
Сподобалось?
0

 

На Хмельниччині на Трійцю ледве не трапилося великої біди - на річці перекинувся човен, в якому було... дев'ять «пасажирів». Окрім дорослих, у воді опинилися і четверо діток семи-одинадцяти років, повідомили у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Сталося це у Деражні на річці Вовк у неділю пізно ввечері. Човен, в якого «напакувалося» стільки людей, не витримав навантаження. В якийсь момент «пасажири» втратили рівновагу - і всі шубовснули у воду, бо кораблик перекинувся. У тому місці глибина річки близько трьох метрів, до берега - не менше ста. Шансів на порятунок  у людей залишалося обмаль, вони відчайдушно гукали на допомогу.

За щасливим збігом обставин неподалік рибалив працівник МНС - 30-річний командир відділення 11-державної пожежно-рятувальної частини, старший сержант служби цивільного захисту Сергій Рудий. Він почув крик - і відразу човном поплив на допомогу потопаючим. Поки прибули колеги, він сам виловив з води дітлахів і доправив на берег. Дорослі ж трималися за борт човна.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися