Постріляли лелек на Хмельниччині
Україна

Постріляли лелек на Хмельниччині

4 серпня 2023, 15:38
0
-1
Сподобалось?
-1

У селі Новоселиця, що на Старокостянтинівщині, двоє невідомих чоловіків стріляли у лелек, які оселилися в гнізді на одному з електричних стовпів села. Одному лелеці перебили крило.

За словами місцевого жителя Миколи Сопронюка, чотири дорослі лелеки щовесни протягом восьми років прилітають на це місце та будують гніздо. Нікому та ніколи птахи не заважали, каже чоловік. Втім, ввечері 2 серпня, невідомі стріляли в лелек.

"Я вийшов на подвір’я та побачив чоловічу постать в темному одязі за 15 метрів від себе. І я сказав такі слова: "Що ти наволоч робиш?" Він стояв не ворушився десь з чотири хвилини, і я так само. Далі я побіг за телефоном аби подзвонити сусідці. Коли за хвилину я повернувся, його вже не було. А пізніше той чоловік повернувся вже не сам та знову пролунали постріли", — розповідає Микола Сопронюк.

"Коли все скінчилося, ми з сусідкою підійшли до гнізда і побачили, що у кущах лежала лелека з перебитим крилом у крові. Тож я набрав номер поліції. Вона приїхала наступного дня, коли я був на роботі. Тож поспілкуватися з ними мені не вдалося", — додав чоловік.

Як повідомляють на Facebook-сторінці поліції Хмельниччини, за фактом жорстокого поводження з твариною відкрили кримінальне поводження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися