У Львові 3-річний хлопчик проковтнув магнітні кульки, які пробили кишківник
Львівщина

У Львові 3-річний хлопчик проковтнув магнітні кульки, які пробили кишківник

12 жовтня 2020, 15:45
0
0
Сподобалось?
0

У Львові прооперували трирічного хлопчика, який проковтнув магнітні кульки від гри. Кульки потрапили у кишківник, пошкодили його у двох місцях і викликали перфорацію. Термінову операцію хлопчику зробили 10 жовтня, зараз він у реанімації.

Як розповів ZAXID.NET заступник головного лікаря лікарні Роман Герега, дитині довелося видалити частину розірваного кишківника.

"Хлопчик проковтнув п’ять магнітних кульок від якоїсь гри. Батьки цього відразу не помітили, кульки в організмі дитини були більше доби, потрапили у кишківник і викликали перфорацію. Вони пробили кишку у двох місцях і випали в черевну порожнину. Пішов перитоніт. Дитячим хірургам довелося видалити частину розірваної кишки, бо зшити її було неможливо", – зазначив головний лікар.

Спершу хірурги думали, що перитоніт викликав апендицит, але під час оперативного втручання з’ясувалося, що то магнітні кульки пробили кишківник у двох місцях.

Зараз хлопчик у реанімації, де проходить відповідне лікування.

За словами лікарів, останнім часом почастішали випадки, що малі діти ковтають різні дрібні предмети, деталі від конструкторів, ігор, магнітні кульки. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися