На Львівщині невідомі підкидають гранати у подвір’я людей
Львівщина

На Львівщині невідомі підкидають гранати у подвір’я людей

28 вересня 2023, 12:18
0
-1
Сподобалось?
-1

Мешканці села Соснівка, що на Самбірщині, неабияк стурбовані. Цього тижня у їхньому селі знайшли дві гранати. Одна із них вибухнула. Скільки ще таких неприємних сюрпризів знайдуть – невідомо.

У коментарі мешканка села Любов Чайківська розповіла, що вночі, 24 вересня, коли не була оголошена повітряна тривога, вона почула неподалік  сильний вибух:

«Ми зірвалися на ноги. В мене вдома семеро дітей. Подумали, що це щось пов’язане із прильотами, але донька сказала, що тривоги не було», –каже жінка.

Згодом місцеві мешканці розповіли, що у річці, яка знаходить зовсім неподалік від подвір’я жінки, вибухнула граната.

Ще одну гранату жінка знайшла у своєму дворі вчора, 26 вересня, в обід. В той час її діти вже прийшли зі школи, тож один із синів вирішив допомогти дідусеві перемотати ногу коню, який був на подвір’ї. Аж раптом син закричав, що побачив гранату.

Жінка одразу викликала на місце події поліцейських та рятувальників. Вони здетонували небезпечну знахідку, однак повідомили, що її, ймовірно, привезли із зони бойових дій. Але хто це зробив – невідомо.

«Я за себе не боюсь, я боюсь за дітей. Ту гранату могла взяти дитина в руки. Хто би міг подумати, що таке буде?», – говорить пані Любов.

У жінки є свої підозри, хто б це міг зробити, але вона не хоче їх озвучувати, адже боїться за життя своїх дітей. Скільки ще таких небезпечних знахідок знайдуть мешканці села Соснівка – невідомо.

Наразі правоохоронці зʼясовують, хто саме підкинув гранату у подвірʼя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися