На Волині чоловік  приніс гранату до дитячого садка
Волинь

На Волині чоловік приніс гранату до дитячого садка

6 жовтня 2023, 09:56
0
-1
Сподобалось?
-1

На Волині до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на території дитячого садочка одного із сіл Камінь—Каширського району виявлено предмет, схожий на гранату.

Подія трапилася ввечері біля 18:00, людей в навчальному закладі, яких евакуювали, майже не було, адже був кінець робочого дня, розповів Суспільному головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський.

З його слів, предмет схожий на гранату виявили працівники дитячого садка, вони повідомили про це селищного голову, який викликав правоохоронців. На місці події працювали вибухотехніки, вони вилучили небезпечний предмет.

Наразі його відправили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 20-річний місцевий житель. Його не затримували, — каже Олег Плазовський. За місцем його проживання поліцейські вилучили імітаційно-тренувальну гранату, бойові набої калібру 5,45 мм, 7,62 мм та стартовий пістолет.

Головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині каже, що наразі невідомо чи предмет схожий на тренувальну гранату загубили чи спеціально залишили на території дитячого садочка. Додає: повідомлення про замінування освітнього закладу не надходило.

За вказаним фактом незаконного поводження з боєприпасами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися