Рівненські школярі побували на екскурсії у військовій частині
Рівненщина

Рівненські школярі побували на екскурсії у військовій частині

5 грудня 2014, 16:06
0
0
Сподобалось?
0

В окремій бригаді зв'язку оперативного командування «Північ» Збройних Сил України, відбувся «День відкритих дверей» для вихованців старших класів рівненських шкіл.

Вже не перший рік в обласному центрі існує хороша традиція напередодні Дня Збройних Сил України запрошувати у військову частину молодь, щоб ознайомити дітей з особливостями проходження служби та побутом особового складу, повідомляють у прес-центрі оперативного командування «Північ».

Для хлопців та дівчат старших класів місцевих шкіл показали військову техніку, кімнату бойової слави, приміщення для відпочинку особового складу та місця для занять спортом.

З особливою зацікавленістю школярі знайомилися зі зброєю військовослужбовців, її призначенням та характеристиками. Майбутні захисники вітчизни охоче задавали питання. Їх цікавило усе - від тактико-технічних характеристик до застосування окремих зразків зброї у екстремальних ситуаціях. Також перед школярами виступив старший солдат служби за контрактом Максим Медведєв, який нещодавно повернувся з АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися