У Рівному батько впустив немовля з рук
Рівненщина

У Рівному батько впустив немовля з рук

26 лютого 2021, 20:19
0
0
Сподобалось?
0

В Рівному нетверезий чоловік випадково впустив немовля з рук.

Про це повідомили в ГУНП області.

Інцидент трапився вночі 6 лютого. Медики розповіли копам, що у лікарню батьки привезли немовля, у якого діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом кісток склепіння черепа.

Під час допиту 30-річний рівнянин пояснив, що того вечора із дружиною та донькою перебували в гостях. Батько, будучи напідпитку, разом із 9-місячною дитиною зайшов до ванної кімнати. В цей час немовля різко ворухнулось, він не вдержав і малюк впав на плитку. Такі ж покази дала і 22-річна матір, у якої це сталося на очах. Батьки попутним автомобілем доправили доньку до лікарні. 

Наразі немовля після проведеного лікування перебуває вдома, загрози здоров’ю немає. Відповідно до результатів судово-медичної експертизи спричинені тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких. 25 лютого, слідчі повідомили 30-річному рівнянину про підозру за ст. 128 КК України. 

Слідчі дії тривають. Чоловіку загрожує покарання у вигляді громадських чи  виправних робіт, або обмеження волі строком до двох років. Відомо, що подружжя виховує іще старшого сина, 2019 року народження, який того вечора залишився із дідусем.

Офіційно підозрюваний непрацевлаштований. Він неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків та незаконне поводження зі зброєю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися