На Рівненщині 17-річний юнак зарубав сокирою листоношу
Рівненщина

На Рівненщині 17-річний юнак зарубав сокирою листоношу

20 березня 2021, 11:52
0
0
Сподобалось?
0

У місті Сарни на Рівненщині неповнолітній юнак убив листоношу.

Про це повідомляє поліція Рівненщини.

Правоохоронці встановили, що 17-річний сарненчанин саме перебував на подвір’ї, коли на територію господарства прийшла листоноша, жителька села Немовичі. Зловмисник, що в жінки можуть бути грошові кошти, схопив у руки сокиру і наніс жінці декілька ударів по голові, які виявилися смертельними.

Парубок сховав знаряддя злочину під ліжко, відібрав сумку та на своєму велосипеді втік. Двоколісний листоноші парубок завів на подвір’я.

Закривавлену жінку виявила молодша сестра зловмисника і зателефонувала у швидку. Медики, які прибули на місце зафіксували смерть 42-річної листоноші.

Всього за декілька годин, поліцейським вдалося розкрити злочин. Вбивцю вони затримали на одній із вулиць Сарн. Він встиг викинути сумку на території одного із місцевих підприємств, а 18 тисяч гривень, які були у ній, сховав у свій одяг.

Вирішується питання про повідомлення парубку про підозру у вчиненні злочинів, передбачених пунктом 6 частини 2 статті 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів) та частиною 4 статті 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке передбачають санкції обох статей — довічне позбавлення волі. Втім, відповідно до частини 2 статті 64 КК України, довічне позбавлення волі не застосовується до осіб, які вчинили злочин у віці до 18 років.

Відомо, що неповнолітній перебуває на обліку у лікаря психіатра. Відтак, у рамках кримінального провадження буде призначена судово-психіатрична експертиза.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися