Спецназ блокував Тернопільську міську раду, щоб арештувати заступника голови
Тернопілля

Спецназ блокував Тернопільську міську раду, щоб арештувати заступника голови

19 травня 2015, 17:09
0
0
Сподобалось?
0

На хабарі понад 200 тисяч гривень затриманий заступник тернопільського міського голови Володимир Камінський. Інформація про це з’явилася на сайті Генпркуратури близько 16-ої години 19 травня. Повідомленню передували події, які у народі називають маски-шоу.

Так, працівники міськради розповідають, що відбулося справжнє захоплення приміщення мерії озброєними людьми. Спецназ у масках заблокував вхідні двері, нікого не впускає і не випускає досі. Деякі кабінети, за словами тих же співробітників ради, зламані ломами.

Тернопільська міліція подію не коментує.

Ось про що пише сайт Генпрокуратури. «Викрито протиправну корупційну діяльність заступника Тернопільського міського голови, депутата Тернопільської облради, який, займаючи відповідальне становище, з метою незаконного особистого збагачення, зловживаючи своїм службовим становищем, систематично вимагав та одержував неправомірну вигоду за вирішення питань про надання у користування земельних ділянок на території міста Тернопіль.

Зокрема, у посадовця під час обшуку виявлено та вилучено частину грошових коштів у сумі 135 тис грн, які він вимагав та отримав від громадянина за надання у користування земельної ділянки.

Загалом заступник міського голови вимагав та отримав неправомірну вигоду на загальну суму 217 тис. грн.».

ГПУ проводить заходи, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вирішується питання про обрання щодо затриманого посадовця запобіжного заходу. Йому може загрожувати до 10 років в'язниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися