У Луцьку «Самооборона Майдану» бере в облогу ОВК № 22: принесли шини і буржуйку
Волинь

У Луцьку «Самооборона Майдану» бере в облогу ОВК № 22: принесли шини і буржуйку

27 жовтня 2014, 21:55
0
1
Сподобалось?
1

Боротьба на луцькому окрузі №22 загострюється. Тут за перемогу змагаються керівник фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич та боєць добровольчого батальйону «Айдар» адвокат з Ковеля Ігор Лапін. Нині у Луцьку підрахували 94,04 відсотка бюлетенів по одномандатному округу. За офіційними даними, які можна побачити на сайті ЦВК, лідирує Ірина Констанкевич - у неї 24,36% голосів, у Ігора Лапіна - 24,21%. Різниця між кандидатами складає всього 134 голоси.

Натомість у штабі кандидата-айдарівця основу якого складають активісти «Самооборони Майдану Волині», стверджують, що паралельний підрахунок голосів свідчить про перемогу саме Ігоря Лапіна - на 155 голосів. Керівник волинських самооборонців Андрій Хведчак закликав своїх однодумців прийти під приміщення ОВК, яке знаходиться у Луцькій міськраді, аби захисти результат: «Увага, ми виграємо в Констанкевич 155 голосів по протоколам. ОВК намагається щось скрутити, а саме - протоколи дільниць, де Лапін виграв чи програв з невеликим відривом відправляють на «уточнення». Загальна мобілізація - бажано в формі і бафах приходьте до міської ради. Максимально швидко».

На заклик самооборонівців та самого Ігоря Лапіна відгукнулися кілька десятків активістів. Їхня чисельність постійно збільшується. Під міськраду вони принесли шини, буржуйку і дрова.

Фото з сайтів ВолиньPost та Волинські новини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися