Сюжет ВОДТРК здобув перемогу у конкурсі посольства Великої Британії
Волинь

Сюжет ВОДТРК здобув перемогу у конкурсі посольства Великої Британії

9 січня 2015, 23:56
0
0
Сподобалось?
0

У посольстві Великої Британії в Україні відбувся фінал Конкурсу для регіональних ЗМІ, який проводився у рамках проекту «Синергія в дії». Тема конкурсу: «Угода про асоціацію: шанси та виклики». Серед переможців - коментатор ТВО телебачення Волинської обласної телерадіокомпанії Наталія Морозюк, яка спільно з телеоператором Василем Марищуком підготувала сюжет про досвід співпраці Волинської громади з країнами ЄС, зокрема, реконструкцію сільського клубу у селі Михлин спільно з польськими партнерами. Телесюжет ВОДТРК визнали одним із найкращих у номінації «Телерадіосюжет». Загалом на конкурс надійшло майже 50 журналістських робіт.

«Угода відкриває принципово нові можливості, і щоб ними скористатися, українці повинні їх не просто зрозуміти, а використати на всі 100%. Тому такими важливими є журналістські матеріали на цю тему» - підсумовуючи результати конкурсу, зазначили організатори. Нагороди переможцям вручив Посол Великої Британії в Україні Саймон Сміт.

Посольство Великої Британії ініціює та фінансує десятки проектів, спрямованих на розвиток співпраці України з країнами Євросоюзу. Одна з них - масштабна програма «Сильніші разом», в рамках якої впроваджено проект створення регіональних Клубів реформ «Синергія в дії» і проведено Конкурс для регіональних ЗМІ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися