За рік луцькі тролейбусники перевезли понад 22 мільйони пасажирів, з них понад 17 мільйонів — пільговики
Волинь

За рік луцькі тролейбусники перевезли понад 22 мільйони пасажирів, з них понад 17 мільйонів — пільговики

20 січня 2015, 11:34
0
0
Сподобалось?
0

Луцьке підприємство електротранспорту - серед найбільших боржників із виплати заробітної плати на Волині. Обласна та міська влада об'єднали зусилля, аби у найкоротші терміни вивести підприємство з кризи. Про це в ході оперативної наради повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Так, зі слів директора ЛПЕ Анатолія Тимощука, у 2014 рік підприємство перевезло 22,5 млн. пасажирів, із яких близько 5 млн. - пасажири, які оплачують за проїзд, а 17,5 млн. - пільговики.

- Незважаючи на те, що держава у минулому році повністю розрахувалася з підприємством за перевезення пільгових категорій пасажирів, все ж залишається заборгованість із виплати заробітної плати у розмірі 4 мільйони 81 тисяча гривень, - запевняє Анатолій Тимощук. - Отриманої виручки за проїзд підприємству не вистачає не лише, щоб повністю розрахуватися з працівниками, але й - утримувати в належному стані тролейбуси. Нам потрібна підтримка держави, без неї ми й надалі залишатимемося на межі банкрутства.

У свою чергу голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, аби підприємство вийшло з боргів - потрібно скласти реальний план дій.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися