У Володимирі-Волинському ярмаркували на підтримку 14 ОМБР
Волинь

У Володимирі-Волинському ярмаркували на підтримку 14 ОМБР

16 лютого 2015, 09:22
0
0
Сподобалось?
0

Позитивний приклад вартий наслідування продемонстрували працівники ТзОВ «Волинь-зернопродукт», коли наприкінці минулого року організували патріотичний ярмарок на підтримку українських військовослужбовців. 

Сьогодні подібний захід відбувся у Володимирі-Волинському, де місцеві громадські активісти організували благодійну акцію ярмарок «Наблизимо перемогу». В Слов’янському парку на розгляд присутніх було презентовану військову техніку, працювала польова кухня, а зі сцени лунали патріотичні пісні у виконанні місцевих аматорських колективів. 
Ярмаркувати на свято завітало чимало місцевих жителів та прилеглих населених пунктів. 
Участь в патріотичному заході взяли також представники Благодійного фонду «Волинь-2014». Один з фундаторів Фонду, керівник ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва розповів, що працівники його підприємства відремонтували для потреб 14 ОМБР автомобіль ЗІЛ-131, а благодійники передали медичні препарати, засоби гігієни, теплий одяг та продукти харчування. 
За словами організаторів благодійної акції, всі зібрані кошти підуть на підтримку місцевої 14 окремої механізованої бригади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися