Боєць-розвідник з Волині вивів з руїн аеропорту 14 кіборгів, хоча сам був поранений у голову
Волинь

Боєць-розвідник з Волині вивів з руїн аеропорту 14 кіборгів, хоча сам був поранений у голову

18 лютого 2015, 10:09
0
2
Сподобалось?
2

Мова про 35-річного мешканця Ратного Ігоря Гуля з позивним «Булька», який служить розвідником у 80 десантній бригаді

Про його долю і подвиг у «Фейсбук» розповіла волонтер Наталія Соколова, яка опікується волинськими бійцями у різних підрозділах.
За її словами, 19 січня Ігор у терміналі Донецького аеропорту отримав проникаюче осколкове поранення голови. Але вижив та виліз з уламків після 2 вибухових завалів, отримавши численні травми. 20 січня Ігор подзвонив і вже попрощався з дружиною Тетяною та двома синами. Однак життя волинянину врятував лікар з Київщини Ігор Зінич (позивний «Псих»). Він вийняв осколки з голови Ігоря прямо в терміналі. На жаль, сам медик героїчно загинув в аеропорту... Його фотографію Ігор Гуль береже як величезну реліквію і носить у своєму паспорті.

«21 першого січня з аеропорту живими вибралися 18 бійців. 14 з них, виводив з оточення «дорогою життя», використовуючи єдиний вцілілий тепловізор, розвідник Гуль. Більшість хлопців були поранені. Дивом пройшли мінне поле. Хлопець каже: «в той день нас вів Господь». Коли їх побачили живими командири, то вони не повірили своїм очам», - розповідає Наталія Соколова.
Ігор Гуль разом з дружиною Тетяною сироти. Разом виховують двох хлопчиків: 14 та 6 років.

«Допомогти їм нікому. А в Ігоря ще довгий шлях до повного одужання. Тому прошу всіх небайдужих, хто хоче підтримати нашого «кіборга» та його родину, картка Приватбанку 4149 4978 2711 3640 Гуль Ігор Федорович», - додає Соколова.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися