Завтра у Луцьку ховатимуть загиблого під Волновахою працівника СБУ
Волинь

Завтра у Луцьку ховатимуть загиблого під Волновахою працівника СБУ

22 березня 2015, 23:10
0
0
Сподобалось?
0

Завтра у Луцьку прощатимуться із капітаном СБУ Віктором Мандзиком (1986 року народження), який загинув 21 березня під Волновахою Донецької області. Дуже прикро, але помер Віктор від руки співвітчизника, який причетний до контрабанди товарів на тимчасово окуповані території Донбасу.

Віктор працював на посаді оперуповноваженого Любомльського МРВ УСБУ у Волинській області. Загалом розпочав свою службу в органах Служби безпеки України у 2009 році, був серед бійців спецпідрозділу «Альфа», успішно виступав на змаганнях з рукопашного бою.

Як написала у «Фейсбук» прес-секретар УСБУ у Волинській Іванна Поліщук, у зоні АТО Віктор перебував з січня 2015 року. Ще зовсім недавно він був задіяний у одній із спецоперацій по затриманню сепаратистів на території Донецької області, в ході якої йому вдалося дивом врятуватися від розриву гранати.

Усім небайдужим, хто хоче віддати останню шану співробітнику УСБУ у Волинській області, повідомляємо, що прощання з Віктором Мандзиком розпочнеться завтра, 23 березня, з 09:00 до 10:00 у Будинку панахиди, що по проспекту Перемоги.

З 10:00 до 11:30 відбудеться громадська хода до Свято-Петро-Павлівської церкви, що на вулиці Рівненській. Панахида та поховання відбудеться з 11:30 до 14:30 на тутешньому міському цвинтарі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися