Волинських танкістів забезпечили вогнетривкими куртками і комбінезонами друзі України з Канади та Чехії
Волинь

Волинських танкістів забезпечили вогнетривкими куртками і комбінезонами друзі України з Канади та Чехії

31 березня 2015, 10:39
0
0
Сподобалось?
0

Представники української діаспори у Канаді Майже на цілу танкову роту Constantine Yastreb, Олексій Чаукін, Саша Клюєв, Діма Барінов та Армія SOS Торонто надіслали майже на цілу танкову року куртки канадських танкістів.

«На вигляд ніби звичайна собі куртка. Аж ні – вона з АРАМІДНОЇ нитки (NOMEX), яка не горить! І реально захищає бійця чи то в танку, чи в САУ, чи в БМП», - написав у «Фейсбук» отримувач гуманітарного вантажу волонтер з Володимира-Волинського Костянтин Зінкевич.

Крім того з Канади для волинських бійців прийшли високоякісні берці для танкістів. Їхня перевага над українськими – відсутність синтетичних шнурівок, які у разі пожежі лишають страшні опіки на ногах. Канадські ж берці затягуються шкіряними пасками і захищають ноги від вогню.

Також велику партію необхідних військовим 14 ОМБР речей отримав днями Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

«Отримали велику допомогу для наших бійців від друзів з Чехіі від громадської ініціативи «ПРАЖСЬКИЙ МАЙДАН» Prague Maidan BLOG!
Серед отриманого – комбінезони (що не горять) для наших танкістів і артилеристів, 1000 мішків для піску (для укріплення блокпостів та бліндажів), спальні мішки, надувні матраци, балаклави, машинки для стрижки, батарейки, ДУЖЕ ВАЖЛІВІ ліки, пухові «підзадники»), чай кава і солодощі, засоби гігієни і інше добро для наших Героїв!», – йдеться на сторінці центру у «Фейсбук».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися