На Волині двоє працівників викрали зі свого підприємства міді на 80 тисяч гривень
Волинь

На Волині двоє працівників викрали зі свого підприємства міді на 80 тисяч гривень

29 квітня 2015, 09:34
0
0
Сподобалось?
0

На одному з підприємств Луцького району виявили зникнення значної кількості мідної сировини. Оскільки власними силами знайти крадіїв не вдалося, підприємство звернулося за допомогою до правоохоронців. Міліціонери встановили, що до злочину причетні водій та працівник складу, а також ще один їхній спільник.

Сама крадіжка відбувалася під час перевезення відвантаженого зі складу товару. По дорозі до місця доставки автівка з міддю заїжджала на «точку», де обережно знімалися пломби з дверей кузова вантажівки. Крадії забирали частину ящиків із сировиною. Під час першої спроби таким чином злодії успішно «реалізували» вісім ящиків міді на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Вдруге умільці діяли за тією ж схемою. Однак те, що пломби пошкоджені і зникло 12 ящиків товару, помітили охоронці підприємства, куди доставляли вантаж. Цього разу викрадені матеріали підприємство оцінило у 49 тисяч гривень.

За інформацією прес-службт Волинської міліції, Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив трьом злодіям по чотири роки позбавлення волі. Однак остаточним своїм рішенням Феміда присудила звільнити чоловіків від відбування покарання з випробувальним терміном. Колишньому працівникові складу призначено три роки іспитового строком, а його двом спільникам – по два.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися