До травневих свят на території Волині розширять мережу блокпостів
Волинь

До травневих свят на території Волині розширять мережу блокпостів

30 квітня 2015, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

Підводячи підсумки роботи волинської міліції за квартал її начальник полковник Петро Шпига відзначив, що головним позитивним моментом є спокій на території краю. У нас не відбувається провокацій, диверсій. Немає організованого сепаратизму. Це заслуга не лише міліції, а й усіх правоохоронних служб, громадських формувань і активістів.

На травневі свята буде збільшена кількість патрулів у міста. Також розширена мережа блокпостів, щоб вчасно виявити і затримати осіб, які матимуть наміри розхитати ситуацію в області, завезти в область зброю і таке інше. Міліція переведена на посилений варіант несення служби.

- Міліція відпочивати не буде. Щодня 50 відсотків особового складу виходитиме на вулиці для забезпечення громадського порядку, - повідомив Петро Шпига.

В області працює оперативний штаб, який збирає інформацію про проведення масових заходів, які відбуватимуться на травневі свята. На 1 травня подали заявку на проведення своєї акції у центрі міста комуністи Волині. На це ж місце у цей же час претендують ще дві громадські організації. Нині ж, щоб уникнути провокацій, правоохоронці звернулися до суду з проханням заборонити проведення у Луцьку усіх масових заходів. 

Допомагати працівникам міліції будуть також комерційні охоронні структури та представники громадських формувань.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися