Волинська міліція правомірно захищала своє приміщення під час штурму євромайданівців
Волинь

Волинська міліція правомірно захищала своє приміщення під час штурму євромайданівців

12 червня 2015, 23:20
1
0
Сподобалось?
0

Прокуратура області закрила кримінальне провадження, розпочате за фактом застосування працівниками МВС світло-шумових гранат під час штурму УМВС у Волинській області 19 лютого 2014 року за відсутністю складу злочину.

Про це повідомив прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак, який сам же й ініціював відкриття кримінального провадження 24 квітня цього року.

Так слідство, допитавши у тому числі тодішнього керівника волинської міліції Олександра Терещука та тодішнього голову ОДА Олександра Башкаленка, дійшло висновку, що 19 лютого акція під управлінням УМВС у Волинській області носила немирний характер. Оскільки люди прийшли до будівлі з палицями, газовими і димовими шашками. Працівникам міліції для оборони будівлі видали чотири гранати і вони їх застосували відповідно до Закону України «Про міліцію», обороняючи будівлю.
Натомість документи, які б свідчили, хто конкретно отримував ці спецзасоби, знищені.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Григорій
    Григорій

    Тобто слід чекати, що незабаром буде рішення, що на майдані озвірівші гопники з "Беркуту" теж правомірно правомірно знущались, катували, вбивали протестувальників, оскільки акція була теж не зовсім мирною. (Дєдушка лєнін теж не зовсім мирно прийшов до влади...)

    12 червня 2015, 23:43
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися