Сьогодні у Луцьку спробують подарувати казку контрактницям з 14 ОМБР
Волинь

Сьогодні у Луцьку спробують подарувати казку контрактницям з 14 ОМБР

27 червня 2015, 03:38
0
0
Сподобалось?
0

Координатори проекту з допомоги бійцям АТО «Меценати для солдата» запросили до Луцька двох жінок, які за контрактом служать в 14 ОМБр. О 12:00 для них організують урочисту зустріч біля пам’ятника Шевченку, що поруч із центральним корпусом Східноєвропейського національного університету. Волонтери кличуть на зустріч усіх небайдужих лучан, що підтримати дівчат морально.

«Дівчат звати Інна та Марина – вони контрактниці. Доля цих військових подруг непроста. Вони разом з хлопцями минулого року були у перипетіях збройного опору російським окупантам на Донбасі і мужньо, на рівні з іншими бійцями, виносили на собі весь тягар війни. І ночували в бліндажах, і недоїдали, і бували в самому епіцентрі протистояння, і вийшли з побратимами з Іловайського оточення», - розповів про жінок-контрактниць координатор проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

Організатори спробують хочаб на трошки вирвати тендітних жінок з непростих армійських буднів, і хоча б на трошки занурити їх у казку, де все збувається. Після короткого спілкування на Інну та Марину чекає надзвичайно насичена і цікава програма. Їм будуть піднімати настрій партнери проекту «Меценати для солдата». Будуть і квіти, і морозиво, і косметичні процедури, і похід у ресторан та піцерію. Гарний день завершиться для них походом на концерт гурту «Dzidzio», який відбудеться сьогодні на стадіоні «Авангард». Подбали організатори зустрічі й про «технічні» моменти. Оскільки за один день потрібно буде встигнути багато, дівчат безкоштовно возитиме служба таксі, яка є партнером проекту. Також для солдаток заброньовані місця у готелі, аби вони могли відпочити після насиченого дня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися