Батьківські внески у луцьких садочках «легалізують» і зроблять прозорими
Волинь

Батьківські внески у луцьких садочках «легалізують» і зроблять прозорими

30 липня 2015, 23:39
0
0
Сподобалось?
0

У дошкільних закладах Луцька створюватимуть благодійні фонди для того, аби був прозорий потік батьківських грошей. Окрім того, маючи статус юридичної особи, можна буде організовувати оптові закупівлі та зменшувати витрати.

Відповідний проект рішення підготувала депутатська група «Новий Луцьк», повідомляють «Волинські новини».
«Батьки здають десятки мільйонів гривень на ДНЗ, й вони не обліковані. Не завжди ці кошти використовують ефективно й на те, що потрібно. Наша ідея не нова. Ми хочемо, аби процедура надходження батьківських коштів була прозорою та ефективною. Ми очікуємо, що із створенням благодійних фондів у ДНЗ будуть здійснюватися безготівкові розрахунки, оптові закупівлі, це буде прозоро. Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» взяв на себе зобов’язання давати консультації і фінансову допомогу для відкриття цих рахунків. Є колективна думка групи, що ефект у майбутньому від цього очевидний», - наголосила депутат Ірина Костанкевич.
Досвід благодійних фондів зі збору коштів у навчальних закладах апробований у Палаці учнівської молоді Луцька. Тепер, з подачі міських депутатів, його поширять і на дошкільні навчальні заклади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися