«Волинь» мінімально переграла «Сталь» завдяки дебютному голу Хомченка
Волинь

«Волинь» мінімально переграла «Сталь» завдяки дебютному голу Хомченка

13 березня 2016, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

Минулоріч, коли луцька команда потужно рухалася до верху турнірної таблиці, мало хто б сумнівався у позитивному для «Волині» результаті у протистоянні зі «Сталлю». Але нині знекровлені «хрестоносці» просто дограють сезон, який для клубу може стати останнім. Тож у матчі могло бути усе, що завгодно.

«Волинь» – «Сталь» – 1:0

Гол: 1:0 – Хомченко (54).

«Волинь»: 1. Шуст, 30. Гуменюк, 18. Логінов, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 90. Богданов, 4. С. Кравченко – к, 9. Мемешев, 29. Діденко, 59. Деда (48. Чепелюк, 26; 26. Никитюк, 71; 24. Горопевшек, 90+3).

«Сталь»: 79. Паньків, 2. Барановський, 32. Іщенко, 4. А. Кравченко, 7. Воронін, 91. Карасюк, 6. Каленчук – к (93. Дебелко, 63), 8. Г. Малакян, 18. Е. Малакян (11. Буднік, 74), 10. Лазіч, 39. Васін (14. Котляр, 82).

Початок поєдинку був повністю за гостями. У лучан добрих 20 хвилин взагалі нічого не клеїлося. Гості ж, навпаки, намагалися тиснути на ворота Шуста, час від часу перевіряючи його ударами з короткої та середньої відстаней. Богдан діяв надійно.

«Волинь» почала огризатися лише у середині тайму. Одна з перших атак лучан завершилася голом. Мемешев забив у порожні ворота після пасу Хомченка. Однак Віктор трохи «випустив» шкіряну кулю за межі поля, тож гол не зарахували. Але ворота суперника, так чи інакше, уже було «розмочено». Але далі слідував найважчий період у матчі для «Волині». «Сталевари» створили цілу серію моментів. Шуст виграв очну дуель у Васіна. Зі кілька хвилин дніпродзержинці навіть забили. Лазіч спершу поцілив у стійку воріт, а потім на добиванні почергово грали Васін і Е. Малакян. Останньому таки вдалося пробити Шуста, але він знаходився в офсайді, тож і цього разу на табло лишилися нулі. Під завісу тайму ще одну нагоду змарнував Васін. Він не поцілив у ворота із забійної позиції.

Як не прикро для волинських уболівальників, другий тайм почався так же невдало для лучан. Гості періодично обстрілювали ворота Шуста. Переважно «сталевари» мазали, а все, що летіло в «рамку», ставало здобиччю голкіпера. І тут як грім серед ясного неба прилетів гол у ворота Паньківа. В одній з нечисленних атак лучан проявив себе Хомченко. Віктор зіграв на підборі на куті штрафного майданчика гостей, розібрався із захисником і підсік «круглого» у дальній кут «за комір» воротарю «Сталі», який дещо необачно вийшов вперед.

До завершення матчу лишалося ще достатньо часу. Гості робили усе можливе, щоб здобути позитивний результат. Ще як мінімум з півдесятка перспективних моментів мали «сталевари», але Шуст не залишив їм жодного шансу. В одному з епізодів голкіпера вчасно підстрахував Гуменюк. «Волинь» же більше реальних шансів забити не мала. Можна пригадати хіба що удар Жуніча після кутового, але він прийшовся прямо у воротаря.

Таким чином «Волинь» дотерпіла до фінального свистка і зберегла мінімальну перемогу. Тепер у турнірній таблиці лучани матимуть 12 залікових пунктів і посідатимуть дванадцяту сходинку. Якщо ж врахувати зняті з луцького клубу очки, то нині б «Волинь» перебувала не нижче п’ятого місця.

https://www.youtube.com/watch?list=PLzNtJVD_bqoOK_ynAS0iLAD-viIG0KMgJ&v=GqbgXroYkmE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися