Судді допомогли «Ужгороду» перемогти «Волинь»
Волинь

Судді допомогли «Ужгороду» перемогти «Волинь»

20 листопада 2021, 16:16
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» зіграла передостанній матч у нинішньому році. На виїзді команда Альберта Шахова зустрічалася з головним аутсайдером першої ліги «Ужгородом». Через суддівські помилки «хрестоносці» не змогли добитися позитивного результату.

«Ужгород» – «Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Хомченко (55).

«Ужгород»: 25. Готра, 23. Савошко, 3. Допілка – к, 69. Сартіна, 4. Аксьонов, 27. Чушенко, 7. Ряшко, 77. Машталір (11. Мердєєв, 81), 20. Пиняшко, 9. Гайдучик (17. Корнєв, 90+2), 99. Хомченко (23. Шкіндер, 75).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 93. Цюпа, 6. Войтіховський, 23. Кучеренко, 45. Сасовський, 16. Рябов, 88. Хагназарі (9. Богомаз, 78), 5. Кристін (19. Теслюк, 46), 34. Климець, 98. Ляшенко (8. Чепелюк, 67), 17. Кобзар (61. Чернов, 33).

Команди розпочали матч без розвідки, і ужгородці, і лучани вважали, що суперник їм по зубах. Більше м’яч тримався у ногах футболістів «Волині». Уже на третій хвилині голкіпер «Ужгорода» Готра здійснив перший сейв у матчі, після класного удару зі штрафного від Цюпи. Господарі поля відповіли моментом Хомченка. Вихованець луцького футболу, який нині є найкращим бомбардиром ужгородської команди, видовищно пробивав у стрибку ногою і поцілив у поперечину. Далі «Волинь» багато комбінувала в атаці, але підводив останній пас. Ще одною проблемою стала травма єдиного форварда «хрестоносців» Кобзаря, котрого довелося вимушено замінити ще у середині першого тайму.

Другу 45-хвилинку «Волинь» розпочала максимально агресивно. Удари градом посипалися на ворота Горти. Обстріл з усіх точок штрафного майданчика здійснили Хагназарі, Рябов, Климець, але м’яч вперто оминав «рамку».  На 55-й хвилині господарям поля вдався хороший контрвипад. Пиняшко розігнав атаку, продавив Климця, і віддав під удар на Хомченка, який технічно обвідним ударом вразив дальній кут. Все б нічого, але при цьому форвард «Ужгорода» був у явному положенні поза грою, про який ще до завершального удару сигналізували захисники «Волині». Однак, незважаючи ні на що, арбітри гол зарахували. Фактично, це була єдина осмислена атака «Ужгорода» у другому таймі. «Волинь» продовжувала домінувати у матчі. Перспективний момент був у Климця, однак його знову зірвала суддівська бригада, цього разу навпаки помилкового зафіксувала у гравця «Волині» офсайфд, якого не було. Климець у розпачі запустив м’яча з усієї сили у сітку воріт із зовнішнього боку. Лучани продовжували стріляти з середньої та дальньої відстані, але так само безрезультатно.

До зимової перерви у лучан залишився ще один матч – вдома «Волинь» прийматиме «Прикарпаття».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися