У 14 бригаді стартував дембель
Волинь

У 14 бригаді стартував дембель

5 квітня 2016, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

Триває процес демобілізацій військовослужбовців, які були призвані за мобілізацією у лютому-березні минулого року. Довгоочікувана мить настала і для волинських родин. З фронту починають повертатися бійці 14 ОБМР з Володимира-Волинського.

Як повідомила прес-офіцер бригади лейтенант Надія Замрига, з Донбасу до пункту постійної дислокації вже вибуло 144 військовослужбовці. На шикуванні, перед від’їздом командир бригади полковник Олександр Жакун подякував бійцям за гідне виконання бойових задач, самовіддану службу і побажав удачі та успіхів у мирному житті. До слова, воїни забрали додому не лише нехитрий солдатський скарб, але й своїх бойових чотирилапих побратимів, собак та котиків.
«Друзів не кидають!»: кажуть вояки. 
Також, урочисте звільнення у запас відбулося й у Луцькому гарнізоні. Після року служби до мирної праці повернулись троє військових з Волинського обласного військового комісаріату. Начальник Луцького гарнізону полковник Роман Кулик на загальному шикуванні особового складу вручив офіцерам та солдатам почесні грамоти, а також документи для постановки на військовий облік у військових комісаріатах за місцем реєстрації та подякував за відмінну службу та копітку працю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися