У Луцьку у квартирі вибухнув холодильник
Волинь

У Луцьку у квартирі вибухнув холодильник

6 жовтня 2016, 11:49
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент стався вчора на вулиці Львівській. Приблизно о 5-й годині ранку мешканці багатоповерхівки відчули різкий запах горілої електропроводки або паленої ґуми. Викликали на місце рятувальників, газовиків та працівників ЖКГ. Проте ніхто з них причини смороду не знайшов.

Про це повідомляє «ВолиньPost».
По обіді, коли в одну із квартир повернулися господарі і виявили, що холодильник розпався на уламки, наче після вибуху, його стінки розплавились, скло в шибках потріскало, а кухню вкрила чорна кіптява.
За словами рятувальників, яких люди викликали зранку, ознак загоряння вони не знайшли. В ЖКГ №2, яке обслуговує цей будинок, диспетчер запевнила, що зранку також не знайшли причини смороду в під'їзді. Майстер, яка прибула на місце, обходила квартири, проте в двох помешканнях ніхто не відчинив двері. В одній із цих квартир і «вибухнув» холодильник. 
«Ми обслуговуємо квартири від під’їзду до лічильника. За електрику в квартирі відповідає сам жилець. Подача електроенергії в квартири є. Зараз заявку електрикам передали, щоб вони розібралися, в чому там справа», – додала диспетчер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися