Луцькі підприємці перемагали у тендерах з «бовтанкою» замість молокопродуктів?
Волинь

Луцькі підприємці перемагали у тендерах з «бовтанкою» замість молокопродуктів?

24 березня 2017, 12:21
0
0
Сподобалось?
0

На початку цього тижня у Луцьку відбулися обшуки на території торгового дому «Любарт», що на вулиці Підгаєцькій,13а. За дивним збігом обставин тут «прописаний» цілий пул підприємців та фірм, які є успішними тендерними бійцями на постачання продуктів харчування у школи, садочки та військові частини. До них і завітала поліція. Зокрема, вивчали стан справ на фірмах, які займаються постачанням молокопродуктів для освіти та війська. Продукція, у відповідності до договорів, поставлялася, але неякісна. Так замість масла у садочки та школи області постачався спред невідомого виробника, а сири підприємці робили самостійно – з якоїсь загадкової маси.

Паралельно з обшуками на складах та «виробничих потужностях» підприємців, відбулися документальні перевірки у дитсадках Луцька, а також відбір зразків продукції.

Нагадаємо, минулого тижня бюджетна комісія луцької міської ради заслуховувала звіт начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка за проведені тендерні закупівлі. Згадували й про молочні тендери, де без шансів лишався волинський виробник ТМ «Угринів». Найгостріше обговорювали питання із тендером на макарони, яке попри вищу ціну й статус посередника виграв ПП «Волинянин». До речі, ця фірма теж зареєстрована на Підгаєцькій, 13а.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися