Волинь отримала препарати на лікування дитячої онкології на півтора мільйона гривень
Волинь

Волинь отримала препарати на лікування дитячої онкології на півтора мільйона гривень

4 травня 2017, 20:52
0
0
Сподобалось?
0

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун затвердила своїм наказом затверджено розподіл лікарських засобів для лікування дітей, хворих на онкологічні та онкогематологічні захворювання, закуплених Програмою розвитку ООН (ПРООН) за кошти Державного бюджету України на 2016 рік. Закупівля відбулася у квітні цього року. До України прибула партія життєво-необхідних ліків проти раку, вироблених у Франції, Німеччині та Канаді, на загальну суму більше 60 мільйонів гривень.

Розподіл відбувався відповідно до потреб. Так міністр виділила для Волинської області три найменування препаратів на загальну суму 1 486 868 гривень. Для порівняння Рівненщині дісталося ліків на 1 093 591 гривню (два найменування), Львівщині – 3 343 133 гривні (три найменування), Житомирщині – на 1 716 868 гривень (чотири найменування), Закарпаттю – 1 604 555 гривень (три найменування), Вінниччині – на 5 310 477 гривень (три найменування), а Прикарпаття і Тернопільщина не отримали протиракових препаратів.

Доставку лікарських засобів у регіони здійснюватиме Державне підприємство «Укрмедпостач» – поставка в регіони розпочнеться вже найближчим часом. Контроль за розподілом безпосередньо в лікувальні заклади забезпечать керівники структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних державних адміністрацій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися