Від черг на кордоні потерпають устилужці
Волинь

Від черг на кордоні потерпають устилужці

4 червня 2018, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

Біля МПП «Устилуг» 3 червня  зібралась чимала черга, яка вишикувалась на одній з центральних вулиць міста Устилуга. Про це розповіли мешканці прикордонного містечка, – пише Район.Володимир-Волинський.

Люди скаржаться на велику кількість автівок, рух яких ніхто не контролює та на пасажирів-хамів, які іноді після себе лишають цілі гори сміття.

Містяни неодноразово піднімали питання перед міською владою про винесення автомобільної черги за межі міста. Торік автомобільну чергу почала контролювати володимир-волинська поліція, проте більшість автівок і далі оминають сервісну зону та шикуються поближче до КПП, а, відтак, поближче до осель жителів Устилуга.

Нагадаємо, максимальна пропускна спроможність митного посту – 730 машин, які рухаються в одному напрямку за 12 годин, проте прикордонники й самі кажуть, що він розрахований приблизно на 400 автівок.

Кажуть, що черг можна позбутися тільки в тому випадку, якщо розбудувати пункт пропуску та зробити більше смуг для руху. Проте, нещодавно міністр фінансів Олександр Данилюк підтвердив інформацію про припинення фінансування Євросоюзом модернізації КПП «Устилуг» на кордоні з Україною.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися