Народний артист з Волині став «Народним Героєм України»
Волинь

Народний артист з Волині став «Народним Героєм України»

30 грудня 2019, 20:49
0
0
Сподобалось?
0

Народний артист України родом з Ковеля Володимир Талашко нещодавно отримав заслужений орден та звання «Народний Герой України».

Про це пише Сергій Кошарук у Фейсбуку, - повідомляє Волиньpost.

«Володимира Талашка глядачі знають по таких кінострічках, як «Коли людина посміхнулась», «У бій ідуть лише «старі»», «Як гартувалась сталь», «Капітан Немо», «Таємниці святого Юра», «Роксолана» та багато інших. Чого тільки вартий той факт, що Володимир Талашко зіграв понад 70 ролей у театрі та кіно. Зараз передає свої вміння і знання студентам національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого», - зазначає чоловік.

Зі слів дописувача, Володимир Дмитрович робить багато добрих справ. Нині він регулярно навідується на фронт російсько-української війни, у госпіталі, колективи та дарує військовим, добровольцям та волонтерам натхнення для душі – свою акторську майстерність, декламації, талант...

«Орден існує з 2015 року, він виробляється зі срібла, що надходить від простих громадян. За цей час нагородами відзначено понад 360 людей. Цей орден відзначає не тільки тих, хто захищає Україну із зброєю в руках, але й фронтових лікарів, волонтерів, громадських діячів, журналістів, митців. Тож це воістину народне визнання!» - вважає Сергій Кошарук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися